Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Іванівська територіальна громада

Повідомлення про початок роботи над проектом програми інформатизації Іванівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки

Відповідно до частини 1 пункту 5 Порядку формування та виконання регіональної програми, проекту, робіт з інформатизації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 02.02.2024р. №119 «Деякі питання Національної програми інформатизації», Іванівська селищна рада повідомляє про початок роботи над проектом програми інформатизації Іванівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати пропозиції до проекту програми інформатизації Іванівської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки за формою:

Форма пропозицій (скачати)

Пропозиції просимо подавати до 18 липня 2024 року до Іванівської селищної ради на електронну адресу: ivanivka.2022@gmail.com (з поміткою в темі листа «Пропозиції до проекту програми інформатизації»).

Одержані протягом встановленого строку пропозиції підлягають обов’язковому розгляду, за результатами якого вони враховуються або вмотивовано відхиляються. Строк подання пропозицій та зауважень до проекту програми інформатизації Іванівської селищної територіальної громади на 2024- 2026 роки становить 10 днів з дня її оприлюднення. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.